YOUTH DIPLOMA 1Esti antrenor profesionist sau profesor de sport? Vrei sa schimbi ceva la planul tau de antrenament, si sa iti ajuti sportivii sa performeze meci dupa meci fara emotii?

YD1 ofera antrenorilor cea mai buna intelegere a conceptelor si a schemei de pregatire Coerver Coaching, si faciliteaza o crestere graduala a performantei lor, si a sportivilor. Programul explica conceptele si principiile presupuse de acest tip de antrenament si sustine optimizarea prin planificare, a prgatirii fizice. Cursantii vor sti cu exactitate ce urmaresc atunci cand ii pregatesc pe sportivi, si se vor bucura de o planificare a antrenamentelor – saptamanala, lunara, dupa principiile Coerver.

Un sportiv cu rezultate de CAMPION, are nevoie de pregatire si sutinere pe masura!

Cele doua segmente de predare Coerver INTRO si Youth Diploma 1, care fac parte din programul educational Coerver Coaching si-au dovedit eficienta pentru toti antrenorii care au participat la instruire. Ca prim feedback a celor care au urmat programul a fost acela ca principiile si tehnicile invatate, au fost foarte usor de aplicat, rezultatele fiind imediate.

YD1 reprezinta un inceput sigur pentru orice antrenor care doreste sa isi insuseasca un nou mod de predare, mai innovator si mai eficient. Iar asta nu o spunem doar noi, ci si cei care au acceptat provocarea de a sti, si face mai multe pentru sport!

Adica sutele de antrenori din intreaga lume, acolo unde programul Coerver Coaching este activ, cei care astazi masoara perfomanta jucatorilor prin numarul de trofee, si locuri fruntase in marile clasamente.

Nu sta pe banca cu echipa ta! Las-o sa joace in marile turnee!

Structura cursului:

  1. Doua zile intensive de predare si instruire. Familiarizarea cu filosofia Coerver Coaching;
  2. Aprofundarea principiilor de antrenament si pregatire fizica Coerver Coaching. Insusirea imediata a metodologiei si punerea in practica a tehnicilor invatate; Instruire tehnica si practica;
  3. Planificarea anternamentelor, urmarirea punctelor cheie ale unui antrenament eficient – realizarea unui plan efectiv de pregatire care sa ghideze antrenorul/profesorul catre reusita.
  4. Aplicarea metodologiei Coerver Coaching, sesiuni practice de antrenament, inclusiv sesiuni la care participa jucatori;
  5. Optinerea unui certificat Youth Diploma 1 recunoscut de cluburile care si-au insusit programul Coerver Couching.

Fii cu ochii pe noi!

Mai multe detalii privind perioada de inscriere, si nu numai, vor fi afisate in cadrul sectiunii STIRI, regasite pe site.