Coerver Recovery

De 39 de ani Coerver Coaching a dezvoltat o metoda de lucru de a invata fotbal. Cunoastem importanta antrenamentului, dar de asemenea cunoastem si importanta refacerii dupa efort, de aceea Coerver Coaching vine in sprijinul copilului dumneavoastra sau in sprijinul dumneavoastra daca practicati un sport intens prin programul: Coerver Recovery.

Programul Coerver Recovery cuprinde mai multe metode de refacere, precum:

Terapie posturala (ajustare corprala) 50 min

Terapia manual-posturala vizeaza pastrarea sau redobandirea simetriei bazinului, a sanatatii coloanei vertebrale, corectarea centrului de greutate, fiind atat o metoda profilactica, cat si de tratament.

Dry needling - 15 min

Terapia Dry Needling (Terapia Acelor Uscate) este o tehnica aplicata in Centrul de Fiziokinetoterapie in scopul ameliorarii rapide a durerilor musculare. Rezultatele sunt foarte rapide, durerea este redusa la 10 minute de la finalizarea procedurii. Durerea poata scadea in intensitate chiar si la jumatate dupa o prima sedinta. 

Masaj Sportiv - 50 min

O forma de masaj terapeutic, masajul sportiv implica manipularea tesuturilor moi in beneficiul unei persoane angajate in activitati fizice regulate. Scopul masajului sportiv este acela de a reduce stresul si tensiunea care se pot acumula in tesuturile moi in timpul exercitiilor fizice.

Terapia trigger points - 50 min

Terapia Trigger Points reprezinta o modalitate eficienta de inactivare a punctelor trigger prin utilizarea diferitelor tehnici si metode. Presopunctura are ca scop ameliorarea durerii si tratarea anumitor afectiuni prin intermediul presarii punctelor de contractura.

Kinesiotaping

Metoda Kinesio Taping este o tehnica terapeutica care va ofera sprijinul pe care il cautati, si ajuta la reabilitarea leziunilor si disfunctiilor fiziologice.

Prin directionarea diferitilor receptori din sistemul somatosenzorial, Kinesio Tape amelioreaza durerea si faciliteaza drenajul limfatic prin ridicarea microscopica a pielii in regiunea une se aplica banda. Aceasta actiune de ridicare formeaza convolutii in piele, crescand astfel spatiul interstitial si permitand o scadere a inflamatiei zonelor tinta.

IASTM - 30 min

IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization) este o terapie manuala ce consta in mobilizarea asistata a tesuturilor moi cu ajutorul unui instrument specializat. ERGON reprezinta o terapie inovativa de mobilizare statica si dinamica a tesuturilor moi cu ajutorul unui instrument medical.

Electrostimulare compex SP8 - 20 min

Optimizeaza forta si anduranta, te ajuta sa te refaci mai rapid si sa eviti accidentarile, precum si sa tratezi durerea. Este liderul in materie de electrostimulare! Aparatele din gama Sport (SP 8.0) sunt destinate persoanelor care practica  sportde performanta.

Terapia capping - 20 min

Aceasta terapie consta in aplicarea corecta a unor cupe de sticla sau silicon pe pielea pacientului pentru a crea vid. Sangele este atras la periferie si este pus in circulatie, ceea ce conduce la reducerea inflamatiilor si relaxarea muschilor.

FORMULAR DE INSCRIERE IN Coerver Recovery

Data si ora:
Selectati serviciul dorit: