STIRI

Coerver Intro: Arad, 18 Iulie 2024

Coerver Intro: Arad, 18 Iulie 2024

Coever Coaching Romania organizeaza Cursul Coerver® Intro pe 18 Iulie 2024, in Arad. Orice antrenor sau instructor care este la inceput de drum sau orice antrenor, instructor care doreste sa descopere o prima parte a metodologiei Coerver® Coaching.

Citeste mai mult ...COERVER Coaching City CAMP: Arad 2024

COERVER Coaching City CAMP: Arad 2024

In perioada 19-20-21 Iulie 2024 COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in orasul Arad, impreuna cu UTA Arad.

Citeste mai mult ...COERVER Coaching City CAMP: Constanta 2024

COERVER Coaching City CAMP: Constanta 2024

In aceasta vara Coerver Coaching vine in orasul tau. In perioada 6-7-8 Septembrie 2024 COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in orasul Constanta.

Citeste mai mult ...Coerver Intro: Chisinau, Rep. Moldova, 2 Iulie 2024

Coerver Intro: Chisinau, Rep. Moldova, 2 Iulie 2024

Coever Coaching Romania organizeaza Cursul Coerver® Intro pe 2 Iulie 2024, in Republica Moldova.
Cine poate participa ? Orice antrenor sau instructor care este la inceput de drum sau orice antrenor, instructor care doreste sa descopere o prima parte a metodologiei Coerver® Coaching.

Citeste mai mult ...City Camp: Chisinau 2024

City Camp: Chisinau 2024

In aceasta vara Coerver Coaching vine in orasul tau. In perioada 3-4-5 IULIE 2024 COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in orasul Chisinau.

Citeste mai mult ...SL BENFICA X COERVER ELITE SUMMER CAMP BUCURESTI 2024

SL BENFICA X COERVER ELITE SUMMER CAMP BUCURESTI 2024

In aceasta vara Coerver Coaching organizeaza impreuna cu prestigiosul club Benfica Lisabona, o tabara de fotbal, in Bucuresti. SL Benfica are cel mai mare numar de fani intre cluburile portugheze, avand de asemenea si cel mai mare numar de fani din strainatate, in jur de 14 milioane. Este de asemenea si cel mai mare club de fotbal din lume in functie de numarul de asociati (suporteri platitori), avand in noiembrie 2006 un numar de 160.398 de asociati.

Citeste mai mult ...COERVER Coaching City CAMP: Cluj-Napoca 2024

COERVER Coaching City CAMP: Cluj-Napoca 2024

In perioada 12-13-14 IULIE 2024 COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in orasul Cluj-Napoca. Cine poate participa ? Orice copil nascut in: 2010-2011-2012-2013-2014-2015-2016.

Citeste mai mult ...Coerver Intro: Iasi, Moldova, 27 Iunie 2024

Coerver Intro: Iasi, Moldova, 27 Iunie 2024

Coever Coaching Romania organizeaza Cursul Coerver® Intro pe 27 Iunie 2024, in Iasi, Moldova. Cine poate participa ? Orice antrenor sau instructor care este la inceput de drum sau orice antrenor, instructor care doreste sa descopere o prima parte a metodologiei Coerver® Coaching

Citeste mai mult ...Coerver Coaching International Summer Camp 2024 Iasi

Coerver Coaching International Summer Camp 2024 Iasi

In perioada 28-29-30 IUNIE 2024 COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in orasul Iasi. Coerver Coaching este o organizatie mondiala care se ocupa cu dezvoltarea tinerilor fotbalisti! Coerver Coaching este o filosofie si o stiinta aparte de a antrena sportivul in arta fotbalului. Aceasta metoda este dezvoltata de peste 40 de ani de activitate si implementata la marele academii ale lumii.

Citeste mai mult ...Coerver Intro: Oasul Negresti, Transilvania, 13 Aprilie 2024

Coever Coaching Romania organizeaza Cursul Coerver® Intro pe 13 Aprilie 2024, in Oasul Negresti, Transilvania

Scopul cursului Coerver® Intro este de a intra intr-o parte introductiva a metodologiei Coerver® si de a oferi antrenorilor o baza teoretica si practica bazata pe evolutia metodologiei Coerver® fondata initial in 1984 si dezvoltata pana in prezent.

Citeste mai mult ...C.S. Milanneto Bucuresti X Partner Club

C.S. Milanneto Bucuresti X Partner Club

C.S. Milanneto Bucuresti este un club de fotbal fondat in anul 2007, in cei 17 ani de activitate clubul nostru a avut mai multe reusite pe care le vom enumera.

Citeste mai mult ...COERVER Coaching City CAMP: Brasov 2024

COERVER Coaching City CAMP: Brasov 2024

In perioada 21-22-23 Iunie 2024 COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in orasul, Brasov.

Citeste mai mult ...Cursul Coerver® Coaching Youth Diploma 2 in Romania

Cursul Coerver® Coaching Youth Diploma 2 in Romania

Co-Fondatorul companiei mondiale Alfred Galustian vine in Romania pentru a sustine cursul de perfectionare Youth Diploma 2!

Coerver® Coaching organizeaza al treilea curs educational international pentru antrenori dar si pentru persoanele pasionate de fotbal (personal din cadrul unui club sportiv, parinti, psihologi sportivi, etc) care doresc sa cunoasca metoda de lucru Coerver® Coaching.

Citeste mai mult ...Coerver Partner Club x ACS INTER IASI

Coerver Partner Club x ACS INTER IASI

Clubul ACS INTER IASI a fost infiintat in anul 2018 de catre fostul jucator al Politehnicii Iasi (actual CS Universitatea Craiova) ALEXANDRU CRETU si DULCIANU SILVIU. Scopul Asociatiei este de a sustine si promova activitatile sportive de fotbal si volei, de practicare a acestor ramuri sportive de catre membrii clubului, de participare la activitati si competitii sportive, de a descoperi, a selectiona, si a pregati sportivii indiferent de varsta, pentru sportul de performanta.

Citeste mai mult ...Coerver Partner Club x Clubul Sportiv Oasul 1969 Negresti Oas

Coerver Partner Club x Clubul Sportiv Oasul 1969 Negresti Oas

CS Oasul 1969 Negresti Oas este o entitate vibranta dedicata pasiunii pentru fotbal si comunitatii locale. Cu o istorie bogata si o traditie solida, acest club reprezinta un simbol al spiritului sportiv si al angajamentului in zona denumita si "Tara Oasului". Culorile si emblema stralucesc nu doar pe teren, ci si in afara acestuia. Fiecare meci este o oportunitate de a demonstra talentul, determinarea si unitatea clubului. In afara terenului, implicandu-se in comunitate, promovand fair-play-ul, dezvoltand tineri jucatori si contribuind la spiritul sportiv local.

Citeste mai mult ...Coerver Partner Club x ACS New Generation Iasi

Coerver Partner Club x ACS New Generation Iasi

ACS New Generation Iasi este un club nou infiintat in toamna anului 2022 care isi propune formarea unei noi generatii de sportivi.

Ne dorim sa le oferim copiilor contextul in care ei sa se dezvolte sanatos din punct de vedere fizic si al caracterului.

Citeste mai mult ...Winter Coerver Cup 1vs1

Winter Coerver Cup 1vs1

Structura noastra organizeaza cea de a doua editie Winter Coerver Cup de 1vs1.

Este un real succes! Peste 10 dueluri, contorizate a 5minute, reprezinta un cumul de 50 de minute de 1vs1, practic vorbim despre un efort psihic si fizic incredibil.

Citeste mai mult ...Coerver® Coaching Coach Education Intro + YD 1 editia 2024

Coerver® Coaching Coach Education Intro + YD 1 editia 2024

Coerver® Coaching organizeaza al doilea curs educational international pentru antrenori dar si pentru persoanele pasionate de fotbal (personal din cadrul unui club sportiv, parinti, psihologi sportivi, etc) care doresc sa cunoasca metoda de lucru Coerver® Coaching.

Citeste mai mult ...Clubul Sportiv Viitorul 2020 Targu Frumos

Clubul Sportiv Viitorul 2020 Targu Frumos x PARTNER CLUB

Clubul Sportiv Viitorul 2020 TG.Frumos este un club de fotbal din orasul TG.Frumos, continuatoarea echipei Viitorul TG.Frumos.

Citeste mai mult ...CENTRUL DE EXCELENTA IASI

COERVER COACHING ROMANIA DESCHIDE CENTRUL DE EXCELENTA IN IASI.

Coerver Coaching isi propune prin "Center of Excelence" sa creeze un centru de excelenta unde copilul dumneavoastra poate sa se antreneze cu cei mai calitativi copii Coerver.

Citeste mai mult ...FC Golden Boys Pascani x PARTNER CLUB

ASOCIAȚIA GOLDEN BOYS PASCANI, a luat fiinta in anul 2023 pentru dezvoltarea fotbalistilor de maine.

FC Golden Boys Pascani detine in formare pana la ora actuala 3 grupe de copii nascuti in anii: 2017 & 2018, 2015 si 2014.

Citeste mai mult ...Adrian Cristea, Director Sportiv Coerver Coaching

Adrian Cristea, Director Sportiv Coerver Coaching

Adrian Cristea, fost international cu peste 300 de prezente in Liga 1, si multiple selectii la echipa nationala, unul dintre jucatorii emblematici ai clubului de pe Stefan cel Mare, este Directorul Sportiv al organizatiei Coerver Coaching Romania.

Citeste mai mult ...Coerver Coaching Romania Camps Vara 2023

Coerver Coaching Romania Camps Vara 2023

In aceasta vara structura noastra a avut mai multe pregatiri centralizate in urmatoarele orase: Iasi, Cluj-Napoca, Bucuresti si Constanta. Peste 150 de sportivi au participat la pregatirile sustinute de catre noi.

Citeste mai mult ...COERVER Coaching City Camp: Constanta, August 2023

COERVER Coaching City Camp: Constanta, August 2023

In perioada 25-26-27 AUGUST 2023 COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in orasul, Constanta. Cine poate participa ? Orice copil legitimat sau nelegitimat la orice structura sportiva care doreste sa deprinda noi abilitati! Orice copil nascut in: 2010-2011-2012-2013-2014-2015 ...

Citeste mai mult ...COERVER Coaching City Camp: Cluj-Napoca, Iulie 2023

COERVER Coaching City Camp: Cluj-Napoca, Iulie 2023

In perioada 14-15-16 Iulie, a avut loc pregatirea centralizata din zona regiunii Ardeal, in capitala europeana a anului 2015, frumosul oras Cluj-Napoca. A fost cea de a doua editie a pregatirii centralizate, oferita de catre structura noastra. Putem spune ca este un progres fata de editia precedenta si ne bucura faptul ca am avut multe fete noi iar cel mai mult ne bucura faptul ca fetele noi, au plecat si mai zambitoare decat au venit. ...

Citeste mai mult ...COERVER Coaching City Camp: Iasi 2023

COERVER Coaching City Camp: Iasi 2023

In perioada 30 Iunie, 1 Iulie si 2 Iulie 2023, a avut loc prima pregatire centralizata din aceasta vara, in orasul, Iasi. A fost un eveniment extrem de reusit, care cu timpul speram sa devina o realitate obisnuita, deoarece din punctul nostru de vedere dar si al participantilor a fost un castig imens. ...

Citeste mai mult ...Coerver Partner Club x Juniorul Bucuresti

Coerver Partner Club x Juniorul Bucuresti

Scoala de fotbal pentru copii si juniori FC Juniorul Bucuresti, este un club infiintat in 2005 din dorinta de a oferi copiilor conditii cat mai bune pentru initiere si practicarea sportului de performanta, de a descoperi si slefui noi talente in vederea promovarii lor ...

Citeste mai mult ...Academia Viitorul Cluj x PARTNER CLUB

Academia Viitorul Cluj x PARTNER CLUB

Academia de Fotbal Viitorul Cluj s-a fondat in anul 2013 la Cluj, in prezent are peste 600 de sportivii legitimati, cu varste de la 4 la 21 de ani, jucatori care formeaza cele 24 de echipe inscrise in campionat ...

Citeste mai mult ...Cursul Coerver® Intro

Cursul Coerver® Intro

Coever Coaching Romania organizeaza Cursul Coerver® Intro pe 28 August 2023, in Bucuresti ...

Citeste mai mult ...COERVER Coaching City Camp: Cluj-Napoca, Iulie 2023

COERVER Coaching City Camp: Cluj-Napoca, Iulie 2023

In perioada 14-16 IULIE 2023 COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in orasul, Cluj-Napoca ...

Citeste mai mult ...City Camp International Bucuresti

City Camp International Bucuresti

In perioada 28-30 IULIE 2023 COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in capitala Romaniei, Bucuresti ...

Citeste mai mult ...F.C. Lions x PARTNER CLUB

F.C. Lions x PARTNER CLUB

Scoala de fotbal “FC. Lions” se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 - 12 ani ...

Citeste mai mult ...COERVER Coaching City Camp: Iasi, Iunie 2023

In aceasta vara Coerver Coaching vine in orasul tau!

In perioada 30 IUNIE - 02 IULIE COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in orasul Iasi ...

Citeste mai mult ...Atletico Galati x Coerver Partner Club

Atletico Galati x Coerver Partner Club

In aceasta saptamana, Club Sportiv Atletico Galati, reprezentat prin sportivul Sîrbu Vlad Mihaiţa (castigator al turneului COERVER WINTER CUP 1VS1, categoria de varsta 2013, organizat de Coerver Coaching Romania), a avut o deosebita placere de a participa la o sesiune personala de antrenament la structura Coerver Coaching Netherlands ...

Citeste mai mult ...Cupa Coerver de 1vs1 - Editia 3

Cupa Coerver de 1vs1 - Editia 3

Structura noastra organizeaza cea de a III-a Cupa Coerver de 1vs1 in perioada 16-17-18 IUNIE 2023 ...

Citeste mai mult ...FC. Danilescu x PARTNER CLUB

Coerver Partners Club FC. Danilescu

Scoala de fotbal “FC. Danilescu” a fost fondata in anul 2008 de catre nimeni altul decat Tica Danilescu si fiul sau Catalin Danilescu ...

Citeste mai mult ...C.S. ATLETICO GALATI x PARTNER CLUB

Coerver Partners Club ATLETICO GALATI

Clubul Sportiv Atletico Galati a fost inființat in anul 2022 din dragoste pentru fotbal si copii, prin acest act dorim sa dezvoltam sectia de fotbal avand ca obiectiv promovarea sportului in randul copiiilor ...

Citeste mai mult ...stire Coerver Partners Club STEAUA MAGICA IASI

Coerver Partners Club STEAUA MAGICA IASI

Steaua Magica Iasi este un club tanar, viguros in esenta, un stejar moldav rasarit in anul 2009 si ingrijit atent de presedintele Dan Florin CROITORU ...

Citeste mai mult ...stire Coaching Education

Coaching Education

Primul curs pentru antrenori dar și pentru persoanele pasionate de fotbal (personal din cadrul unui club sportiv, părinți, psihologi sportivi, etc) care doresc sa cunoască metoda de lucru Coerver® Coaching.

Citeste mai mult ...stire Coerver Winter Cup 1vs1

Coerver Winter Cup 1vs1

In perioada 16-17-18 DECEMBRIE 2022 structura noastra organizeaza Coerver Winter Cup 1vs1 !

Citeste mai mult ...stire Cupa COERVER 1VS1

Cupa COERVER 1VS1

In perioada 1-2-3 IULIE 2022 structura noastra organizeaza Cupa COERVER 1VS1!

Citeste mai mult ...stire COERVER COACHING ROMÂNIA x CHEILE GRADISTEI 2022

COERVER COACHING ROMÂNIA x CHEILE GRADISTEI 2022

In aceasta vara Coerver Coaching organizează a doua ediție a CAMPULUI de elita la Cheile Gradistei!

In perioada 07-08-09-10 Iulie COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din cadrul complexului sportiv Cheile Gradistei!

Citeste mai mult ...stire COERVER COACHING CITY CAMP - Craiova 2022

COERVER COACHING CITY CAMP - Craiova 2022

In aceasta vara Coerver Coaching vine in orasul tau!

In perioada 01-02-03 Iulie COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in orasul Craiova.

Citeste mai mult ...stire COERVER COACHING CITY CAMP - Constanta 2022

COERVER COACHING CITY CAMP - Constanta 2022

In aceasta vara Coerver Coaching vine in orasul tau!

In perioada 24-25-26 Iunie COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in orasul Constanta.

Citeste mai mult ...stire COERVER COACHING CITY CAMP - Bacau 2022

COERVER COACHING CITY CAMP - Bacau 2022

In aceasta vara Coerver Coaching vine in orasul tau!

In perioada 17-18-19 Iunie COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in orasul BACAU.

Citeste mai mult ...stire COERVER COACHING CITY CAMP - Cluj 2022

COERVER COACHING CITY CAMP - Cluj 2022

In aceasta vara Coerver Coaching vine in orasul tau!

In perioada 10-11-12 Iunie COERVER Coaching Romania organizeaza stagiul de pregatire din seria CITY CAMPS in orasul Cluj.

Citeste mai mult ...stire coerver coaching winter camp bucuresti 2022

COERVER COACHING ROMÂNIA - Winter Camp: Bucuresti 2022

Începem anul in luna Februarie printr-un eveniment sportiv inedit împreuna cu partenerii nostri COERVER Coaching Italia.

În perioada 11-12-13 Februarie COERVER Coaching Romania organizeaza campul de iarna in capitala Romaniei.

Citeste mai mult ...stire coerver coaching cheile gradistei 2021

COERVER COACHING ROMÂNIA x CHEILE GRADISTEI 29 iulie - 1 august 2021

Coerver Coaching Romania organizeaza un eveniment sportiv inedit in inima muntilor!

În perioada 29 Iulie - 1 August, Coerver Coaching Romania organizeaza un super eveniment sportiv unde va asteptam pe toti cu multe surprize, antrenament si voie buna!

Citeste mai mult ...stire city camps iasi 2021

COERVER COACHING ROMÂNIA CITY CAMP: IASI 25-27 iunie 2021

COERVER Coaching City Camp îsi face prima prezenta la IASI!

Asteptam toti practicantii de fotbal doritori sa-si însuseasca noi abilititate in perioada 25-26-27 IUNIE 2021! Orice copil legitimat sau nelegitimat la orice structura sportiva care doreste sa deprinda noi abilitati.

Citeste mai mult ...

stire city camps vara 2021

COERVER COACHING ROMÂNIA CITY CAMPS!

Salutari catre toti pasionatii de fotbal!

Coerver Coaching Romania vine in aceasta vara mai aproape de tine si copilul tau! Am început campania de informare cu privire la CAMP-URILE pe care le vom desfasura in tara pe perioada verii.

Citeste mai mult ...