CURSURI ANTRENORI

Coerver Intro: Chisinau, Rep. Moldova, 2 Iulie 2024

Coerver Intro: Chisinau, Rep. Moldova, 2 Iulie 2024

Coever Coaching Romania organizeaza Cursul Coerver® Intro pe 2 Iulie 2024, in Republica Moldova.
Cine poate participa ? Orice antrenor sau instructor care este la inceput de drum sau orice antrenor, instructor care doreste sa descopere o prima parte a metodologiei Coerver® Coaching.

Citeste mai mult ...Coerver Intro: Iasi, Moldova, 27 Iunie 2024

Coerver Intro: Iasi, Moldova, 27 Iunie 2024

Coever Coaching Romania organizeaza Cursul Coerver® Intro pe 27 Iunie 2024, in Iasi, Moldova. Cine poate participa ? Orice antrenor sau instructor care este la inceput de drum sau orice antrenor, instructor care doreste sa descopere o prima parte a metodologiei Coerver® Coaching

Citeste mai mult ...Coerver Intro: Oasul Negresti, Transilvania, 13 Aprilie 2024

Coever Coaching Romania organizeaza Cursul Coerver® Intro pe 13 Aprilie 2024, in Oasul Negresti, Transilvania

Scopul cursului Coerver® Intro este de a intra intr-o parte introductiva a metodologiei Coerver® si de a oferi antrenorilor o baza teoretica si practica bazata pe evolutia metodologiei Coerver® fondata initial in 1984 si dezvoltata pana in prezent.

Citeste mai mult ...Cursul Coerver® Coaching Youth Diploma 2 in Romania

Cursul Coerver® Coaching Youth Diploma 2 in Romania

Co-Fondatorul companiei mondiale Alfred Galustian vine in Romania pentru a sustine cursul de perfectionare Youth Diploma 2!

Coerver® Coaching organizeaza al treilea curs educational international pentru antrenori dar si pentru persoanele pasionate de fotbal (personal din cadrul unui club sportiv, parinti, psihologi sportivi, etc) care doresc sa cunoasca metoda de lucru Coerver® Coaching.

Citeste mai mult ...