TERMENI, CONDITII SI POLITICA DE VANZARE A SERVICIILOR

1.Definitii si termeni

Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.

Vânzator – CRVR COACHING SRL

Bunuri / Servicii – orice serviciu, orice produs, inclusiv documentele si serviciile menționate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vânzator Cumparatorului.

Comanda (PO) – un document care va circula electronic cu scopul de a facilita comunicarea intre Vânzator si Cumparator, prin care Vânzatorul este de acord sa livreze Bunurile,iar Cumparatorul este de acord sa le primeasca si sa faca plata acestora.

Contract – Comanda confirmata de catre Vânzator.

Drepturi de Proprietate Intelectuala – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi conexe drepturilor de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, drepturi asupra designului, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Site – domeniul www.coerver.com si subdomeniile acestuia.

Situatii neprevazute – orice fel de situatie care poate aparea, total independent de vointa Partilor. Pentru a inlatura orice dubiu, situatiile neprevazute pot fi, dar fara a ne limita la, erori de site in care apar produse la Pret 0 RON (zero RON) sau unde reducerea aplicata este mai mare de 60% (saisezi %) din pretul intreg al produsului.

2.Politica de vanzare

Prin lansarea unei Comenzi pe site-ul www.coerver.ro , Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, telefon, etc.) prin care Vânzatorul isi deruleaza operațiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:

• Comanda (impreuna cu mențiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si condițiile sale specifice.

In momentul in care Vânzatorul confirma Comanda primita de la Cumparator, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vânzator se considera finalizata atunci când este trimisa o confirmare electronica (e-mail) din partea Vânzatorului catre Cumparator. Vânzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca având valoarea unui Contract.

Confirmarea Comenzii se face electronic (e-mail). Prețurile serviciilor sau ale produselor din comanda sunt valabile pâna la realizarea comenzii sau anularea acesteia. Termenii si condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat. Cu toate acestea, avand in vedere ca e-mailul de confirmare al comezii este generat automat, daca apare orice fel de situatie neprevazuta, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda, fara a fi tinut sa trimita Cumparatorului produsele comadate. Vanzatorul se obliga sa anunte Cumparatorul ca a anulat comanda si sa il instiinteze de situatia neprevazuta aparuta.

În funcție de natura comenzii cumparatorului, serviciilor sportive, cantitatea de bunuri , prețul de achiziție, costurile de transport , distanța si altele asemenea , vânzatorul are intotdeauna dreptul de a solicita confirmarea cumparatorului privind comanda sa, intr-un mod adecvat , cum ar fi in scris sau prin telefon . În cazul in care confirmarea solicitata in termenul stabilit de catre vânzator nu este primita, contractul de cumparare, dupa expirarea acestui termen, este anulat.

3.Obligațiile Vânzatorului

Vânzatorul va depune toate diligentele pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Cumparatorului Serviciile mentionate sau Bunurile exprimate in Comanda, indeplinind toate conditiile de calitate si cantitate;

Informațiile prezentate pe site-urile Vânzatorului (pret / descriere produse) au caracter informativ si pot fi modificate oricand de catre Vânzator, fara o notificare prealabila. Vânzatorul nu garanteaza ca descrierile produselor afisate pe site-ul lui sunt complete, insa se fac eforturi de a prezenta cele mai relevante informații, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achiziționat;

4.Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

Cumparatorul ințelege ca nu detine dreptul de proprietate intelectuala asupra informartiilor transmise de catre Vânzator si, in consecinta, nu va dezvalui niciunei terțe parți si nici nu va face publice niciuna dintre informarile primite de la Vânzator.

Toate desenele, elementele de grafica si design care apar pe site, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate licentiate catre CRVR COACHING SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Toate descrierile, desenele, elementele de grafica si design care apar pe site sunt proprietatea exclusiva a CRVR COACHING SRL, acestuia detinand toate drepturile obținute in acest sens in mod direct sau indirect prin licențe de utilizare si/sau publicare.

Cumparatorul nu are acordul Vanzatorului sa copieze, distribuie, publice, transfere catre terțe persoane (fizice sau juridice), modifice, utilizeze, sa includa oricare element publicat pe site-ul Vanzatorului. Includerea oricarui element de conținut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al carui unic licentiat este CRVR COACHING SRL asupra elementelor de conținut precum si participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea elementelor de conținut, decât cu acordul scris expres al CRVR COACHING SRL .

Conținutul site-ului aparține CRVR COACHING SRL .

Intreg conținutul site-ului nu poate fi utilizat in scopuri comerciale. Orice utilizare de conținut de catre terțe persoane in alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris obtinut in prealabil prealabil de CRVR COACHING SRL .

CRVR COACHING SRL poate derula campanii si / sau promoții fara a necesita notificarea prealabila a Utilizatorilor.

5.Facturare si plați

Modalitatile de plata, Pretul, cat si Scadenta sunt specificate in Comanda. Vânzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile comandate. Cumparatorul se obliga sa furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii fiscale.

Cumparatorul se obliga sa furnizeze datele corecte pentru facturare. Deasemenea Cumparatorul se obliga sa actualizeze, in Contul sau, de fiecare data cand intervin modificari ale datelor de facturare.

Cumparatorul accepta sa primeasca facturile in oricare mod, atat in format electronic prin intermediul postei electronice, cat si fizic, daca e cazul.

6.Responsabilitați

Prestarea serviciilor mentionate in comanda sau Expedierea Bunurilor intra in sarcina Vânzatorului.

In momentul predarii bunurilor, dupa achitarea prealabila a acestora, Vânzatorul transmite Cumparatorului dreptul de proprietate asupra Bunurilor livrate.

Vânzatorul se obliga sa ambaleze corespunzator Bunurile si sa asigure transmiterea documentelor insoțitoare.

Vânzatorul nu poate garanta disponibilitatea in stoc a produselor afisate. In cel mai scurt timp dupa primirea Comenzii, acesta il va informa pe Cumparator de lipsa stocului. Vanzatorul face eforturi constante pentru actualizarea stocului in timp real.

In cazul in care Vanzatorul nu livreaza produsele sau nu reuseste sa presteze serviciile comandate la termenul specificat, Cumparatorul poate solicita rambursarea sumelor platite pentru Comanda, Vanzatorul nefiind tinut sa remita catre acesta orice fel sume cu titlul de compensatii pentru eventuale prejudicii suferite.

Revanzarea produselor comercializate pe site-ul www.coerver.ro sunt destinate exclusiv utilizarii personale, revânzarea acestora fiind strict interzisa, cu exceptia acordului scris al Vanzatorului.

Prestarea / Montarea / instalarea nespecializata a produselor comercializate pe site-ul www.coerver.ro exonereaza Vanzatorul de raspundere. În cazul in care bunurile au fost livrate cu manualul de montare / instalare, montarea produselor poate fi facuta de Cumparator. Nerespectarea pasilor de montare / instalare menționati sau montarea / instalarea defectuoasa duce la exonerarea de raspundere a Vanzatorului. Defectele ascunse sau vizibile preexistente nu intra sub incindenta celor mentionate anterior.

Montarea / instalarea produselor intra in sarcina Cumparatorului, Vanzatorul nefiind tinut sa asigure aceste servicii.

Prestarea serviciilor mentionate intra in stricta aplicabilitare doar a Vanzatorului.

7.Acceptarea Bunurilor si ale Serviciilor

Se considera ca fiiind acceptata Comanda de catre Cumparator atunci când Bunurile sau Serviciile ii sunt livrate. În cazul in care se constata ca Bunurile livrate nu sunt conforme specificațiilor tehnice din Comanda, atunci Vânzatorul va incerca sa remedieze problema in cel mai scurt timp posibil. În cazul in care Vanzatorul nu presteaza serviciile prezentate , atunci vanzatorul va incerca sa remedieze problema in cel mult 90 de zile.

8.Transferul proprietații catre Cumparator

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea plații din partea Cumparatorului in locația indicata in comanda.

Proprietatea de intrare in posesia serviciilor se realizeaza dupa efectuarea platii serviciilor si exercitarea lor la datele stabilite de catre Vanzator.

9.Politica de returnare a bunurilor sau ale serviciilor

Cumparatorul poate solicita returnarea produselor, in termenul de 14 zile, doar in urmatoarele situații:

• Bunurile prezinta deteriorari severe;

Bunurile au fost livrate / facturate eronat. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalata imediat. Cumparatorul poate solicita Vanzatorului returnarea acestora pentru inlocuire, iar daca bunurile nu mai sunt pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii achitate. In situatia in care Cumparatorul opteaza pentru inlocuirea cu bunuri de o valoare mai mare, acesta va achita diferența, respectiv daca valoarea bunurilor inlocuite este mai mica, Cumparatorul va primi o rambursare parțiala pâna la valoarea bunurilor inlocuite. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Cumparator.

• Bunurile prezinta defecte de productie;

Cumparatorul poate notifica in scris Vânzatorul ca renunța la cumparare, fara penalitați si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea bunurilor. In conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000 (actualizata la zi), Cumparatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanța, in scris, in termen de 10 zile de la data primirii bunului / bunurilor, fara penalitați si fara invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, in sarcina Cumparatorului.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original nedesfacut si sa nu prezinte urme de uzura fizica sau deteriorare.

Produsele personalizate dupa cerintele Cumparatorului nu pot fi returnate.

În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar in contul indicat de Cumparator in cel mult 30 de zile de la primirea produsului returnat.

• Serviciile nu au avut capacitate de a fi realizate

In cazul in care serviciile nu au fost prestate din motive de forta majora, cuantumul serviciilor va fi restituit catre Cumparator in cel mult 30 de zile de la momentul in care serviciul urma sa fie prestat.

• Cumparatorul poate cere restituirea sumei cu privire la achiztia serviciilor doar in urmatorul aspect

In cazul in care cumparatorul doreste sa anuleze accesul la serviciile prestate de CRVR COACHING S.R.L, la unul dintre evenimentele sportive prezentate, acesta are capacitatea sa i se ramburseze suma doar in termen de 48 de ore de la ora achizitiei initiale. Cererea pentru restiturie se adreseaza pe office@coerver.ro

Suma care trebuie restituita in cazul cererii si facuta in maxim 48 de la achiziția serviciului, se poate restitui in cel mult 30 de zile de la primirea cerererii, care atesta dovada platii, afisand data, ora si serviciul la care se dorea participarea.

10. Modificare si Anulare Comanda

Cumparatorul are posibilitatea anularii sau modificarii comenzii. Ne puteti anunta cat mai repede la tel. 0727 740 050 sau la email: office@coerver.ro Echipa noastra va face tot posibilul sa modifice sau anuleze comanda.

11.Forța majora

Niciuna dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau / si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice cealalta parte in termen de 10 zile de la producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

Daca in termen de 15 zile lucratoare de la producere, evenimentul respectiv nu inceteaza, partile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a prezentului contract fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune-interese.

12. Litigii

Partile au convenit ca toate neintelegerile privind validitatea prezentului contract sau rezultate din interpretare, executarea sau incetarea acestuia sa fie rezolvate, pe cale amiabila de reprezentantii lor.

In cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente.

13. Campanii de reduceri / Coduri de reduceri

Toate campaniile de reduceri vor fi afisate pe site-ul www.coerver.ro Pentru fiecare campanie de reduceri, Vanzatorul va afisa regulamentul.

Vanzatorul poate acorda coduri de reduceri, la discretia sa. Regulamentul de folosire al codurilor de reduceri va fi trimis odata cu acestea.

14. Modificarea termenilor si condițiilor

Vanzatorul poate modifica oricând si in orice mod considera de cuviinta oricare dintre prevederile cuprinse in Termeni si condiții, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fața de Utilizatorii site-ului. Orice modificare este acceptata deplin si necondiționat de catre Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului sau a oricarei facilitați oferite de site, intervenite oricând dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligația respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

*/