POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CRVR COACHING S.R.L cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-urilor www.coerver.ro, clienti, potentiali clienti, consumatori, potentiali consumatori, angajati, fosti angajati) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Aceasta Politica are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii websiteul www.coerver.ro, dispozitive de tip smartphone, tableta. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal dar si in documentele Conditiile Generale,  Politica de Confidentialitate din punct de vedere al informatiilor confidentiale, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati siteul www.coerver.ro

Conform cerintelor Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016 al U.E. denumit in continuare “Regulament” pentru protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, CRVR COACHING S.R.L administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in contextul vizitarii site-ului si achizitionarii serviciilor CRVR COACHING S.R.L sub brand-ul: COERVER COACHING ROMANIA.

Prin bifarea faptului ca sunteti de acord cu Conditiile Generale si Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau, dupa caz, prin continuarea utilizarii site-ului si serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteti de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

1. Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal

CRVR COACHING S.R.L colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri de prelucrare:

A. Imbunatatirea activitatilor si serviciilor oferite de CRVR COACHING S.R.L.

 1. Reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a serviciilor CRVR COACHING S.R.L, desfasurarea campaniilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor de servicii si comportamentului consumatorului.
 2. In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

2. Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram

Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 1. Pentru administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de siteul www.coerver.ro;
  ◦ nume, prenume, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, informatii tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului – locatia acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informatii in legatura cu intervalul orar precum si data la care a fost folosit websiteului www.coerver.ro.
 2. Pentru activitati comerciale de vanzari de servicii, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari, inclusiv vanzari online pe website-ului www.coerver.ro,  administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata, statistica: nume, prenume, adresa (domiciliu/resedinta), telefon, e-mail, adrese de livrare.
 3. Pentru reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a serviciilor CRVR COACHING S.R.L, desfasurarea companiilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului: nume si prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/resedinta),  obisnuinte/ preferinte/ comportament.
 4. Pentru activitati de post-vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor/ clientilor privind evaluarea serviciilor oferite de CRVR COACHING S.R.L.
 5. In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare: stocarea de date cu caracter personal mentionate la scopurile de mai sus in vederea mentinerii evidentelor legate de activitatile desfasurate, pentru protejarea drepturilor in justitie si exercitarea altor drepturi conform legii si contractelor incheiate, indeplinirea eventualelor cerinte de arhivare, in acord cu dispozitiile legale.

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie cum ar fi codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, vor fi colectate si prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale pentru asigurarea respectarii regulilor aplicabile in domeniul protectiei datelor cu privire la acestea. Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca CRVR COACHING S.R.L. sa realizeze activitatile listate conform celor de mai sus.

3. Cui dezvaluim datele dumneavoastra cu caracter personal

In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, CRVR COACHING S.R.L poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari: – furnizori de servicii (de marketing, servicii de plata / bancare sau alte servicii), inclusiv entitati care asista CRVR COACHING S.R.L in prelucrarea de date in calitate de imputerniciti, asiguratori, autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale.

Datele inregistrate de COERVER COACHING ROMANIA nu se vand catre terti si sunt folosite doar in scopul imbunatatirii serviciilor COERVER COACHING ROMANIA.

4. Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de Regulament , respectiv:

 1. de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, articolul 13 si 14 din Regulament;
 2. de acces la datele dumneavoastra cu caracter personal, articolul 15 din Regulament;
 3. de rectificare a datelor dumneavoastra cu caracter personal articolul 16 din Regulament;
 4. de stergere (“dreptul de a fi uitat”) a datelor personale, articolul 17 din Regulament;
 5. de a obtine restrictionarea prelucrarii, articolul 18 din Regulament;
 6. la portabilitatea datelor, articolul 20 din Regulament;
 7. de a va opune prelucrarii datelor personale care va p rivesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile  legii-in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare, articolul 21 din Regulament;
 8. de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, inclusiv crearea de profiluri articolul 22 din Regulament;
 9. de a depune o plangere la Autoritatea de supraveghere ANSPDCP , articolul 77 din Regulament;
 10. de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie, articolele 78 – 79 din Regulament.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre CRVR COACHING S.R.L prin accesarea formularului de contact la adresa www.coerver.ro/contact sau printr-un e-mail a Responsabilului cu Protectia Datelor (DPO) office@coerver.ro.

Puteti sa va opuneti oricand si fara justificare, prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre CRVR COACHING S.R.L. (prin accesarea formularului de contact la adresa coerver.ro/contact/ sau de e-mail: office@coerver.ro , a unei solicitari scrise, datate si semnate in acest sens. In acest caz, solicitarea dumnevoastra va fi inaintata catre departamentul specializat al CRVR COACHING S.R.L; este posibil sa primiti un mesaj prin care se confirma ca optiunea dumneavoastra a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.

5. Prevederi speciale legate de minori

CRVR COACHING S.R.L urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor avand scop participarea acestora la serviciile oferite de CRVR COACHING S.R.L, axate special pentru dezvoltarea acestora din punct de vedere sportive, insa, aceste date cu character personal sunt obtinute prin discernamantul tutorelui, mentionat la sectiunea inscriere. O atentie deosebita se acorda pentru a se asigura ca orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele Regulamentului, articolul 8 si in cazuri strict determinate.

CRVR COACHING S.R.L nu realizeaza activitati promotionale de marketing direct fata de minori.

Minorilor care nu au implinit varsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicatii pe site-ul CRVR COACHING S.R.L, ori participarea la concursuri sau campanii ale CRVR COACHING S.R.L, decat daca aceasta se realizeaza in numele minorului de catre reprezentantul legal sau tutorele minorului in cauza, conform legii.

Minorii care au implinit varsta de 14 ani pot achizitiona produse sau servicii si solicita si primi comunicatii de la CRVR COACHING S.R.L numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicatii sau dispozitive acoperite de aceasta Politica garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in conditiile legii, si avand in vedere cele de mai sus.

 

6. Durata prelucrarii datelor

Va fi determinata in general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastra la opozitie, in conditiile art. 21 alin. 2 din Regulamentul   European nr. 679/2016. Exceptie: Pentru datele  declarate, durata prelucrarii datelor este de 3 ani, ca regula, sau pana la exercitarea dreptului de opozitie. De asemenea CRVR COACHING S.R.L poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durata mai indelungata, in scop probatoriu si de arhivare.

Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, imbunatatirea serviciilor, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata.

7. Alte informatii

Va rugam sa verificati la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informati in legatura cu aceasta.

La incheierea operatiunilor de prelucrare, datele inregistrate vor putea fi transferate, integral ori partial, oricarei alte persoane juridice cu respectarea legislatiei speciale in vigoare, in conditiile in care acestea vor fi folosite in scopuri similare cu cele prevazute in acest document.

Pentru inregistrarea eronata a datelor personale cauzata de softul de indexare a datelor, CRVR COACHING S.R.L nu isi asuma nicio responsabilitate.

Va semnalam faptul ca niciun program de securizare a informatiilor nu este infailibil.

*/